Korjaamo

Korjaamo on ollut toiminnassa loppuvuodesta 2016 lähtien. Vuoden 2021 kesään saakka korjaamo oli mukana Autonomi ketjussa mutta tuolloin korjaamon ja ketjun tiet erosivat kaupallisista syistä. Korjaamo keskittyy pääasiassa vuosihuoltojen, jarruhuoltojen sekä katsastuskorjausten tekemiseen. Osat hankitaan suomalaisten osaliikkeiden kautta.

TILAT

Korjaamon lattiapinta-ala on noin 100 m2 ja korkeus noin 5 metriä. Nostimina toimii 3,2 tonnin kaksoissaksinostin sekä noin 5m ajosilloin varustettu 4 tonnin 4-pilarinostin jolla voidaan nostaa myös asuntoautot ja isot pakettiautot.

LAITTEET, OHJELMAT, TESTERIT, TYÖKALUSARJAT

Tyrnävän Autohuolto investoi säännöllisesti työkaluihin, korjaamolaitteisiin ja -ohjelmistoihin paremman ja entistä kattavamman palvelun takaamiseksi.

Korjaamolta löytyy 30 tonnin prässi ja kattavien holkkisarjojen lisäksi noin 2007... 2016 Volvo XC/V70 / Ford Galaxy, SMax ja Mondeo autojen taka-akseliston pitkittäistukivarsien helojen vaihtotyökalut sekä erikoistyökalut T5 Transportterin 85 mm pyöränlaakeri/napapaketille, Fordin ja Volvon 82 mm ja 78 mm pyöränlaakeri/pyörännapapaketeille. MB Vito W639 etupyöränlaakerin vaihtotyökalu löytyy myös.

Jakopäiden ajoitussarjat on saatavilla osatoimittajilta vuokratyökaluina jos niitä ei ole korjaamolle hankittu. Ohjeet jakopäiden huoltoihin ja vaihteistojen öljyhuoltoihin löytyy Haynes Pro ohjelmistosta. Testerinä on Launch X431.

HENKILÖT

Korjaamoyrittäjä tekee pääsääntöisesti työt sekä toimistossa ja hallissa. Joskus on apuna harjoittelija tai palkattu tekijä.